Zašto Rat U Ukrajni Nervira Pola Sveta - Zar Nisi Ti Taj ?

 



Izraelci su rekli ne Amerikancima na isporuku njihovog raketnog sistema Ukrajni. To je vest koja nam saopštava da arapski svet ne podržava Ukrajnu u njenoj nameri da očisti teritoriju ukrajne od Ruskog naroda.Rat u Ukrajni je nastao kao svetski odgovor na globalni terorizam kako bi se sklonila pažnja javnosti sa glavnih pitanja terorizma i kako bi se tajno radilo na otklanjanju istog.


Svetski terorizam je pretnja koja globalno ugrožava sve zemlje zapadnog bloka. Na osnovu Nemačkih izvora štampe postalo je jasno da Nemačka smatra da predsednik Vučić je na Evropskom putu više nego uz Rusku Federaciju. Oni su ove ocene doneli na osnovu njihovih izvora iz Beograda. To su uglavnom izjave vezane za nedolazak ministra Sergeja Lavrova u Srbiju.


U globalnoj ekonomiji svetski terorizam učestvuje najviše u vidu sprečavanja snabdevanja sirovinama i repromaterijalom neke tvornice sveta i tako utiče na krah ekonomija pojedinih zemlja.U Italiji su tajne službe pravile spisak proputinovih ljudi koji se zalažu za Putinove ideje. Pojavile su se i neke realne okolnosti kao što su cenzura u štampi i pojave na nekim važnim TV kanalima.


Globalna ekonomija se oslanja na globalne resurse jer je to novi vid ekonomskog poslovanja.Makron je odneo većinsku pobedu na izborima u Francuskoj i na taj način sebi obezbedio veliku prednost u parlamentu Francuske. Tako da će mo još dugo gledate predsednika makrona na predsedničkom mestu Francuske.

Vladimir Vasiljevic

Ja sam bloger koji ovim blogom komentarišem ekonomska zbivanja u Srbiji iz mog ugla.

Post a Comment

Previous Post Next Post